Het seizoen 2020 was, zoals voor u allen, niet hetgeen wij hadden verwacht. Toch zijn we nog enige tijd ,met de nodige maatregelen, operationeel geweest. Wij hopen dat we dit jaar weer voor 100% onze dienstverlening kunnen verzorgen. Tot dan.

Team Keijlijn

Vrijwilligers gezocht

De vrijwilligersorganisaties Waterlijn en Keijlijn zoeken enthousiaste vrouwen en mannen.

Al jaren verzorgen wij rondvaarten door de grachten van de oude binnenstad en rondritten door het oude centrum van Amersfoort.

Beide organisaties draaien volledig op vrijwilligers.

Daar wij tijdens het seizoen 7 dagen per week werken, zoeken wij mensen die met de VUT of gepensioneerd zijn en hun vrije tijd zinvol willen besteden. Je moet in principe twee dagdelen in de week werken. Dat kan ook op zondag zijn.

Bij Waterlijn hebben wij functies voor schipper/vertellers en winkeliers en bij Keijlijn voor machinisten/vertellers.

Alvorens je bij Waterlijn of Keijlijn kan gaan werken krijg je van ons een gedegen opleiding.

Zowel in het varen als vertellen. Voor het rijden met de trein moet je minstens twee jaar in het bezit zijn van rijbewijs B.

Normaal gesproken organiseerden wij altijd informatieochtenden om belangstellenden uitgebreid te informeren over het werk. Helaas, door de coronacrisis is het niet mogelijk, om een groepsgebeuren te organiseren.

In een persoonlijk gesprek zullen wij je uitgebreid voorlichten over de werkzaamheden bij onze organisaties.

Leuk vrijwilligerswerk

Wat doet een vrijwilliger bij Waterlijn en Keijlijn. Lees hier de beleving van drie vrijwilligers en een uitgebreide beschrijving van hun werkzaamheden.

Heb je interesse en wil je meer weten over één van de functies vul dan onderstaande velden in. We nemen dan contact met je op.